United Consumers Review - Easy Cashbacks
United Consumers Review

United Consumers Review

Tell your friends about our free cashback service

Cashback for United Consumers is only available for our Dutch members so the rest of this review will be in Dutch.

Eigen ervaring:
Onlangs ben ik zelf over gestapt naar United Consumers. Ik heb gebruik gemaakt van de vele vergelijkingsites die Nederland ‘rijk’ is. United Consumers kwam bij meerdere als beste uit de bus. Op zich niet raar want vele vergelijkingsites maken gebruik van dezelfde software. Ik koos voor een contract van twee jaar of langer. Nu (30-06-2020) is United Consumers nog steeds de beste keuze volgens een bekende gas-licht vergelijker. Ze vergelijken de prijzen van uw huidige energieleverancier met die van andere. Let op: die is niet de prijs die u betaald volgens het huidige contract met uw gas- en/of energieleverancier.

Geschatte besparing op 3-jarig contract op gas en elektra bedraagt € 406,40 per jaar volgens vergelijkingsite(s). Werkelijke besparing ongeveer € 120 per jaar indien ik rekening houd met de werkelijke prijzen van mijn vorige leverancier Engie. Let dus goed op wanneer je vergelijkingsites gebruikt om te kijken of je kunt besparen op je kosten. Het wordt te vaak te mooi voorgesteld. Welkompremie volgens United Consumers € 247 (inclusief korting / bespaartegoed). Welkomspremie die aangeboden wordt door vergelijkingsite(s) € 144. Deze welkomspremie zit in het bespaartegoed van United Consumers. Vergelijkingsite biedt u geen financieel voordeel. Zij ontvangen wel een vergoeding indien u zich bij een energieleverancier aanmeldt via hun.

Deze vergoeding ontvangt EasyCashbacks ook als u zich aanmeld bij United Consumers via ons. Wij geven uw echter 3.000 cashbackpunten voor gas en 3.000 cashbackpunten voor elektra indien u overstapt via onze site. U kunt dus 6.000 cashbackpunten verdienen als u gas en elektra afneemt van United Consumers via onze cashback service. Eén cashbackpunt is € 0,01 waard en kunt u gewoon inwisselen voor echte euro’s. Dat is dus makkelijk verdiend.

Ook voor de autoverzekering ben ik overgestapt naar Unitd Consumers. Dit leverde een grotere besparing op dan de overstap van gas en licht. De besparing op de autoverzekering is maar liefst € 187 per jaar. Ik zat al meer dan 20 jaar bij dezelfde verzekeraar. Dus al vele jaren veel teveel betaald voor mijn autoverzekering. Easycashback biedt ook 2.400 cashbackpunten indien je overstapt naar een autoverzekering bij United Consumers. Eén cashbackpunt is € 0,01 waard en kunt u gewoon inwisselen voor echte euro’s. Een extra voordeeltje boven op de € 187 besparing per jaar.

Maar nu meer over United Consumers:

United Consumers is een zogenaamd consumentencollectief van Nederland en heeft als doel om producten die iedereen nodig heeft goedkoper te maken. Een doel van United Consumers is dus om goedkope energie voor iedereen te realiseren. Maar goedkope energie is niet het enige doel van United Consumers. Ook andere vaste lasten kunnen volgens United Consumers verder omlaag.

United Consumers is in 2000 opgericht met het doel om vaste lasten omlaag te brengen. Inmiddels leveren zij als consumentencollectief goedkope energie, een goedkopere autoverzekering en een goedkopere zorgverzekering. Daarnaast kan ook mobiel bellen volgens United Consumers goedkoper gemaakt worden en hier zetten zij zich ook voor in.

United Consumers heeft een aantal simpele uitgangspunten. De organisatie is er voor iedereen en sluit niemand uit. Daarnaast worden vaste lasten door United Consumers ook echt omlaag gebracht. Veel mensen aarzelen om zich bij een collectief aan te sluiten. Je hebt immers ook je persoonlijke wensen en wilt niet als een nummer uit de massa behandeld worden. Geen zorgen: United Consumers geeft je graag persoonlijk advies.

Diensten United Consumers
De diensten die United Consumers levert werden hierboven al kort even opgenoemd. Wat United Consumers simpelweg doet is de vaste lasten van consumenten omlaag brengen. Dit doen zij door diensten die iedereen nodig heeft groot in te kopen. Door groot in te kopen krijgt United Consumers korting en van die korting kan jij als consument profiteren.
De diensten die United Consumers nu collectief inkoopt zijn:
· Energie
· Autoverzekering
· Zorgverzekering
· Telecom
· Brandstof

Waarom zou je kiezen voor United Consumers?
Bovenstaande zaken hebben betrekking op ieder huishouden. Welk huishouden heeft er nu geen behoefte aan goedkope energie? Wie een auto heeft zal altijd op zijn autoverzekering willen besparen. Voor de zorgverzekering geldt hetzelfde. Het basispakket is bij iedere zorgverzekering hetzelfde, dus als je door collectieve inkoop minder hoeft te betalen voor je zorgverzekering, waarom zou je het dan laten? Om nog een voorbeeld van besparen te noemen door collectief in te kopen: mobiel bellen: vrijwel iedereen is mobiel bereikbaar en heel veel mensen hebben een mobiel abonnement. Door je belminuten echter collectief in te kopen kun je minder per minuut hoeven te betalen en dat voordeel is natuurlijk mooi meegenomen.

Eindoordeel over United Consumers:
Waarom meer betalen voor hetzelfde gas en/of elektra? Of voor uw autoverzekering met dezelfde verzekeringsvoorwaarden. United Consumers is een uitstekende dienstverlener en kan als consumentencollectief u hetzelfde bieden als uw huidige leverancier, maar dan voor een lagere prijs. Indien u gebruik maakt van onze gratis cashback service dan pakt u nog een extra voordeel mee die vergelijkingsite(s) in hun eigen zak steken. Dus pak dat cashback voordeel en meld je aan bij onze site en bespaar geld!
Onze cashbackpagina voor United Consumers checken? Klik op United Consumers Cashback.